Cykelinventering!

För att ge plats åt boendes cyklar, vill vi rensa bort kvarlämnade eller bortglömda cyklar både från gården och källaren på Sankt Olofsgatan 4 (BRF Pistolen). 

Parkeringsutrymmena för cyklar på gården och i källaren är begränsade och därför ganska överfulla, i källaren på vintern och på gården under sommaren. Det finns skäl att anta, att några av cyklarna tillhör personer, som inte längre bebor Pistolen. Styrelsen har därför uppdragit åt undertecknad att genomföra en inventering av befintliga cyklar enligt följande modell:

Samtliga cyklar kommer att förses med ett tydligt band kring styret någon dag under den närmaste framtiden. Ägare som bor i huset (medlemmar av brf Pistolen, inneboende eller andrahandshyrande) ombeds ta bort bandet från sin cykel under de därpå närmast följande två veckorna. De cyklar som därefter har sitt band kvar kommer att bli föremål för närmare undersökning för att klargöra ägandeförhållandet. Om detta misslyckas eller om ägaren kan identifieras som avflyttad, kommer sådana cyklar att transporteras till kommunal återvinningscentral.

Var vänliga att ta bort band enbart från egen cykel eller den egna familjens cyklar! Vi genomför denna inventering för att öka trevnaden och bekvämligheten för de boende i huset.

Med vänliga hälsningar

Rolf Torstendahl

--

Rolf Torstendahl
Sankt Olofsgatan 4
75312 Uppsala           tel 0700980452

Denna information har också gått ut som mejl till medlemmar 240306.